Infokeskus

Evästeistä

Evästekäytäntö

Tämä evästekäytäntö koskee verkkosivuston www.platincasino.com vierailua ja käyttöä.

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka luodaan automaattisesti käyttäjän selaimessa ja tallennetaan paikallisesti (käytettävänä olevaan kannettavaan tietokoneeseen, tablettiin, älypuhelimeen jne.) verkkosivustoja vierailtaessa. Evästeet eivät vahingoita laitetta eivätkä sisällä viruksia, troijalaisia tai muita haittaohjelmia.

Evästeistä

Evästeet voivat tallentaa tiedot käyttäjän verkkosivuston vierailusta.

Kuitenkin evästeet eivät tarkoituksellisesti palvele tietyn käyttäjän tunnistamista verkkosivustoilla.

Evästeiden käyttö pyrkii tekemään tarjousten käytöstä miellyttävämpää vierailijoille ja mahdollistaa verkkosivustojen sisällön räätälöinnin erityisten asiakkaiden tarpeisiin ja mieltymyksiin.

Evästetyypit

Tällä verkkosivustolla on erilaisia evästetyyppejä:

Sivustolla on niin kutsuttuja istuntoevästeitä, jotka tunnistavat, että käyttäjä on jo vieraillut yksittäisillä verkkosivuilla. Nämä evästeet poistuvat automaattisesti sivustolta poistuttaessa.

Lisäksi käytettävyyden parantamiseksi on tilapäisiä evästeitä, jotka tallennetaan käyttäjän laitteelle määrätyn ajanjakson ajaksi. Kun sivustolla vieraillaan uudelleen, se tunnistaa automaattisesti, että kyseinen käyttäjä on jo ollut siellä ja mitkä asetukset on tehty, joten niitä ei tarvitse syöttää uudelleen.

Lisäksi on evästeitä, jotka tallentavat tilastollisesti sivustojen käyttöä ja arvioivat sitä tarjottujen palvelujen optimoimiseksi. Nämä evästeet mahdollistavat automaattisen tunnistamisen, että tietty käyttäjä on jo vieraillut sivustoilla uudelleen niitä käytettäessä. Nämä evästeet poistuvat automaattisesti määritetyn ajan kuluttua.

Lisäksi sivustoilla on kolmansien osapuolten evästeitä. Nämä evästeet toimitetaan kolmansien osapuolten yrityksiltä, jotka asettavat sisältöä ja/tai näyttävät mainoksia sivustoilla ja seuraavat käyttäjien käyttäytymistä liittyen asetettuun sisältöön ja/tai käynnissä oleviin mainoksiin.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä toiminnan sisällä ja siitä, miten se suojaa asiakkaidensa perusoikeuksia, löytyy Tietosuojakäytäntö Ilmoitus.

Kuinka hallita evästeitä

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Kuitenkin selainta voi konfiguroida niin, ettei evästeitä tallenneta tietokoneelle tai aina näkyy ilmoitus ennen uuden evästeen luomista. Katso erityisen selaimen ohjeet evästeiden poistamiseksi käytöstä.

Evästeiden täydellinen poistaminen käytöstä saattaa johtaa tiettyjen verkkosivustojen ominaisuuksien heikentyneeseen toiminnallisuuteen.

Lisätietoa evästeistä, niiden toiminnasta ja niiden hallinnasta löydät osoitteesta http://www.allaboutcookies.org.

Kolmannen osapuolen evästeet verkkosivustoilla

Seuraava aikataulu näyttää verkkosivustoille toteutetut kolmannen osapuolen evästeet ja linkit kyseisen toimijan tietosuojakäytäntöön. Lisätietoja suorituskyvystä, toiminnasta ja tietojen käsittelystä löytyy vastaavan toimijan tietosuojakäytännöstä.

SeurantalaiteLinkki tietosuojakäytäntöön
Facebook-yhdistäminenhttps://www.facebook.com/legal/FB_Work_Privacy
Facebook-näyttökerrathttps://www.facebook.com/legal/FB_Work_Privacy
Soliticshttps://7b5f6d55-1a7d-4254-9bf1- 9a090500ac97.filesusr.com/ugd/cb434c_998c4855eb3648debe58ee557df1500c.pdf
Google Analyticshttps://www.google.com/analytics/terms/us.html
Google Tag Managerhttps://policies.google.com/privacy?hl=en

Oikeutettu etu

Evästeiden avulla käsiteltävät tiedot ovat tarpeellisia yllä mainittuihin tarkoituksiin.

Oikeutetut edut tietojen keräämiseen evästeiden avulla ovat

• Palvelujen mahdollistaminen, optimointi ja parantaminen sekä
  • Tarjottavien palvelujen edistäminen.

Kolmannet osapuolet voivat omata omia oikeutettuja etuja evästeiden käytössä, jotka he tarjoavat.

Kyselyt

Kyselyt koskien evästeiden käyttöä ja kerättyä tietoa voi osoittaa tietosuojavastaavallemme osoitteeseen [email protected]

cookie icon

Me käytämme evästeitä.