Hjelpesenter

Bruksvilkår

Bruk av nettstedet platincasino.com er kun for personlige og ikke-kommersielle formål. All annen bruk er uttrykkelig forbudt. Når du besøker nettstedet vårt, godtar du følgende:

• Bruk av merkenavnet platincasino.com og all informasjon på nettstedet er forbudt og kan kun brukes til personlige, ikke-kommersielle formål.
  • Du kan kun bruke dette nettstedet til egne, ikke-kommersielle formål. All informasjon om våre tilbud, produkter eller tjenester må ikke gis videre til tredjeparter.
  • Kopiering, reproduksjon eller utdrag av alt innhold på nettstedet www.platincasino.com er forbudt.

Du samtykker i å overholde disse bruksvilkårene.

Tilgang til tjenester med Facebook

Du kan registrere deg og logge inn på platincasino.com ved å bruke Facebook-kontoen din. Du må være minst 18 år gammel og ha en gyldig, aktiv Facebook-konto for å bruke og få tilgang til platincasino.com-tjenester.

Du er ansvarlig for å holde passordet du bruker for å få tilgang til platincasino.com-tjenestene konfidensielt, og du samtykker i å ikke overføre passordet eller innloggingsinformasjonen din, eller låne ut eller på annen måte overføre din bruk av eller tilgang til platincasino.com-tjenestene til en tredjepart.

Du er fullt ut ansvarlig for all interaksjon med platincasino.com-tjenester som skjer i forbindelse med passordet eller brukernavnet ditt. Du samtykker i å umiddelbart varsle oss om uautorisert bruk av passordet eller brukernavnet ditt eller andre sikkerhetsbrudd knyttet til kontoen din eller tjenestene, og å sørge for at du "logger av" eller avslutter kontoen din med platincasino.com-tjenester (hvis aktuelt) på slutten av hver økt.

Vi er ikke ansvarlige for tap eller skade som oppstår som følge av at du ikke overholder noen av de foregående forpliktelsene.